Home Quizzen Contact Privacy Beleid
Raad jij aan de hand van een aantal hints wie wij zijn?
Vraag 1 van de 10
In 1928 werd ik voor het eerst door Hergé getekend. Vanaf toen beleefde ik samen met mijn witte Foxterriër de spannendste avonturen. Wie ben ik?
Advertentie
Vraag 2 van de 10
Ik heet eigenlijk 'Martinus van Tours', maar mensen kennen mij onder een andere naam. Ik word op de 11e van de 11e gevierd. Wie ben ik?
Vraag 3 van de 10
Mijn wieg stond in Zwolle. Ik was de Nederlandse belichaming van het hedonistische credo Sex, drugs & rock 'n' roll. Wie ben ik?
Vraag 4 van de 10
Ik was van 1972 tot 2004 dagelijks op de Nederlandse televisie te zien. Mijn bekende uitspraak was : "Asjemenou". Wie ben ik?
Advertentie
Vraag 5 van de 10
Ik was van 1993 tot 2001 'President van de Verenigde Staten'. Mijn carrière werd helaas overschaduwd door schandalen of nep-schandalen. Wie ben ik?
Vraag 6 van de 10
Ik ben geboren in Rotterdam, in 1981 was ik 'Flip Fluitketel', en tegenwoordig presenteer ik een 'bakprogramma'. Wie ben ik?
Vraag 7 van de 10
Ik was fractievoorzitter van een 'groene partij'. Ik volgde Paul Rosenmöller op en en werd zelf opgevolgd door Jolande Sap. Wie ben ik?
Advertentie
Vraag 8 van de 10
Jij bent mijn zoon, maar ik ben niet jouw vader. Wie ben ik?
Vraag 9 van de 10
Ik ben in de 17e eeuw te Delft geboren. Mijn schilderijen staan bekend om het verbijsterende lichtgehalte. Eén van mijn meesterwerken is 'Meisje met de parel'. Wie ben ik?
Vraag 10 van de 10
Ik ben een Amsterdammer. ik voetbalde o.a. bij Ajax, Barcelona en AC Milan. Mijn zoon speelt op dit moment bij Ajax. Wie ben ik?
Advertentie

Geschiedenis Quizzen

Geografie Quizzen

Muziek Quizzen

Wetenschaps Quizzen

Wie Zingt Quizzen

Eten en Drinken Quizzen

Algemene kennis Quizzen

FilmQuizzen

Wiskunde Quizzen