Scroll naar beneden voor antwoord op het raadsel of puzzel

Advertentie
Math IQ Test
Vraag 1 van de 10
If it snows 1 inch per hour for 2 days, how many inches of snow is that?
Vraag 2 van de 10
If one tall latte costs $2.25, how much do you spend if you buy a latte every day for five days?
Vraag 3 van de 10
If a car with a 12-gallon tank gets 33mpg, how many miles can you drive between fill ups?
Advertentie
Vraag 4 van de 10
What is the first month of the year with 30 days?
Vraag 5 van de 10
If you have $150, how many friends can you bring with you to see a $7.5 movie?
Vraag 6 van de 10
What word means the same as width?
Advertentie
Vraag 7 van de 10
What is 7/9 + 1/9?
Vraag 8 van de 10
My book has 1004 pages and I have read 90. How many more must I read until I'm half way through?
Advertentie
Vraag 9 van de 10
A cinema seaiting 760 people is 90% full. How many more tickets can be sold?
Vraag 10 van de 10
75% of the 312 sunloungers on the beach are occupied. How many are empty?
Advertentie

Antwoord op raadsel / puzzel

The answer is 104215. Why? 13 x 8 = 104, 13 + 8 = 21, 13 - 8 = 5.

Geschiedenis Quizzen

Geografie Quizzen

Muziek Quizzen

Wetenschaps Quizzen

Wie Zingt Quizzen

Eten en Drinken Quizzen

Algemene kennis Quizzen

FilmQuizzen

Wiskunde Quizzen